Pomppulinnan vuokraus

Artistbooking.fi:n pomppulinnassa viihtyvät niin suuret kuin pienetkin lapset. Pomppulinnaa voi vuokrata vaikkapa lasten synttäreille, kyläjuhliin, kauppakeskustapahtumiin, kesäkauden avajaisiin sekä lastentapahtumiin.

Pomppulinna on myös suosittu lasten viihdyttäjä hääjuhlissa. Kun lapsilla on juhlissa hauskaa tekemistä, vanhemmatkin saavat rauhassa seurustella ystävien kanssa, syödä ajan kanssa ja ennen kaikkia nauttia juhlista - niin tekevät myös lapset täysin rinnoin!

Vuokraamamme pomppulinna sopii sekä ulko- että sisäkäyttöön. Se on sadesuojattu, mutta sitä ei tosin tulisi käyttää sateessa. Pomppulinnassa on sekä perinteinen pomppualusta että liukumäki. Pomppulinna vaatii tilaa 5 m x 6 m ja korkeutta 4 m. Se painaa noin 90 kg. Pomppulinnaa varten tarvitset ainoastaan 1-vaihe pistorasian ja tasaisen alustan. Linnan voi pystyttää yhtä hyvin nurmikolle, hiekkakentälle, asvaltille kuin sisätiloihin.

Toimitukseen kuuluu CE-hyväksytyn pomppulinnan lisäksi asennus- ja käyttöohjeet, maakiilat, moska, kiinnitysköyttä, aluspeite, puhallin sekä 20 metrin ulkojatkojohto.
Jos asennuspaikka on asfaltilla tai muulla kovalla pinnalla, tulee paikalla olla joko painoja tai kiinteitä esineitä joihin köydet saa sidottua. Aluspeite tulee aina olla käytössä. Pomppulinnan pystyttäminen ja purkaminen on helppoa. Puhaltimen ollessa käynnissä pomppulinna täyttyy alle minutissa, ja tyhjentäminen tapahtuu muutamassa minuutissa.

Vuokrahinnat:
160 euroa / päivä / yritykset, yhdistykset ja muut yhteisöt, sekä kaupalliset tilaisuudet
85 euroa / päivä / yksityiset
Yli 3vrk:n hinnoista voidaan neuvotella erikseen.

Pomppulinnojen vuokraushinnat sisältävät alv:n. Vuokrausaika on enintään 24h. Vuokraus ajat sovitaan aina asiakkaan kanssa hänelle sopivaksi! Tahdomme palvella asiakkaitamme hyvin ja pitää lapset iloisena!

Saatavuus:
Ympäri vuoden.

Sijainti:
Pomppulinna on noudettavissa Porvoosta (Katri Valan katu 3). Kuljetukseen tarvitset vähintään tilavan farmarin penkit käännettyinä tai mieluiten peräkärryn. Tarvittaessa meiltä löytyy myös peräkärry kuljetukseen. Paketti on painava ja voi vaatia kahta ihmistä nostoon. Maassa kulkee mukana tulevilla nokkakärryillä.

Pomppulinnojen asennus- ja kuljetuspalvelu:
Pomppulinna voidaan lisähinnasta tuoda sovittuun osoitteeseen, pystyttää sekä opastaa käyttö ja viedä vuokrauksen loputtua pois.

Osallistujamäärä:
Pomppulinna on kahdeksalle lapselle. Painorajoitus 250 kg. Ikäsuositus 3-11 vuotta.

Sää:
Pomppulinna soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön. Talvella ulkokäytössä alustana on oltava terassi tai vastaava. Jos ulkona on lunta, pomppulinnaa ei saa käyttää ulkona.

Erityisehdot:
Kengät eivät saa olla jalassa hyppiessä. Pomppulinnalla ei ole vakuutusta. Pomppulinnaan voi tulla pieniä reikiä/jälkiä normaalissa käytössä. Mutta jos sitä on käytetty väärin, sen kyllä huomaa, ja asiakas maksaa. Esim. jos on kengillä hypitty, hajoaa ja jää painumia, joita ei jää ilman kenkiä. Tai jos ylimääräisiä lapsia on hyppimässä viiden lisäksi, tai aikuisia, niin repeää joka puolelta. Normaalikäytössä voi tulla vain pieniä reikiä/repeämä, jotka eivät haittaa hyppimistä, koska pumppulinna antaa koko ajan painetta, ja ne on helppo korjata.

KYSELYLOMAKE / VARAUSPYYNTÖ
Ota meihin yhteyttä!
Info@artistbooking.fi, +358 40 6311 886

  

YHTEYDET

ARTISTBOOKING, PORVOO, FINLAND
INFO@ARTISTBOOKING.Fi
+358 40 6311 886

 

ARTISTIT